| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
gimlos

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Gru 26, 2008 01:04 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
harehare
|
Wysłany: Sob Gru 27, 2008 22:48 Temat postu: |
|
|
że tak powiem : soooory,ale jakoś was na ksu nie potrafię sobie wyobrazić ^^ _________________ no Luke, i'm your father ! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
gimlos

|
Wysłany: Nie Gru 28, 2008 11:17 Temat postu: |
|
|
| harehare napisał: | | że tak powiem : soooory,ale jakoś was na ksu nie potrafię sobie wyobrazić ^^ | Kim są tajemniczy "wy" ? Bo jak na razie, schizofrenii jeszcze nie mam : d _________________ Kuba : d
Absurd |
|
| Powrót do góry |
|
 |
wojtek

|
Wysłany: Nie Gru 28, 2008 13:33 Temat postu: |
|
|
| zasadniczo bym się przeszedł, ale trochę drogo. Choć jak będę miał wolne 25 zł to możesz na mnie liczyć. Tylko intryguje mnie czemu to sobie hare nie może nas wyobrazić na KSU? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
harehare
|
Wysłany: Nie Gru 28, 2008 21:46 Temat postu: |
|
|
ad. Kuba : pisząc w liczbie mnogiej miałam na myśli tą potencjalną grupę osób z dziennikarstwa, którzy mieliby sie wybrać i być może się nawet wybiorą na koncert. ooo właśnie ;D
ad. Wojtek : tak kierując się moim własnym subiektywnym postrzeganiem was to trochę średnio mi wyglądacie na ludzi, których interesuje ksu i podobne klimaty. ależ oczywiście cieszyć się niezmiernie będę, jeśli się okaże, że się myliłam, hyh ; P
PS. mam nadzieję, że nie czujecie się urażeni noooo ; P bo takie trochę dziwne nuty te wypowiedzi wasze zawierały < boi się > _________________ no Luke, i'm your father ! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
gimlos

|
Wysłany: Nie Gru 28, 2008 22:06 Temat postu: |
|
|
Gdybym nie "interesowało" mnie KSU, to po kiego chuja zakładałbym ten temat : d? _________________ Kuba : d
Absurd |
|
| Powrót do góry |
|
 |
harehare
|
Wysłany: Nie Gru 28, 2008 22:20 Temat postu: |
|
|
hah, zdawało mi się, że starałam się właśnie napisać, że z po-zo-ru nie wyglądacie na takich, ale jeśli jest inaczej - to radośnie i wsio. co nie zmienia mimo wszystko mojego zaskoczenia i tego, że z moim wyobrażeniem tylko fakty są w stanie zawalczyć. --' _________________ no Luke, i'm your father ! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ania

|
Wysłany: Nie Gru 28, 2008 22:34 Temat postu: |
|
|
OMG xD o KSU marzyłam odkąd skonczyłam 13 lat, byłam tylko 2 razy xD ja idę =D _________________ "A jak zobaczysz Wrocław, to zapomnisz o studiowaniu w jakimkolwiek innym mieście" ^^' |
|
| Powrót do góry |
|
 |
gimlos

|
Wysłany: Nie Gru 28, 2008 23:41 Temat postu: |
|
|
Proszę, z prostej propozycji wyjścia na koncert doszliśmy do walki z mylnymi ( ? ) wyobrażeniami harehare. Hardkor : d
A co by nie offtopowac - ciesze sie ze sa jacys chetni  _________________ Kuba : d
Absurd |
|
| Powrót do góry |
|
 |
harehare
|
Wysłany: Pon Gru 29, 2008 00:07 Temat postu: |
|
|
weee, może tak da się obejść tą ironię ? już i tak trochę głupio mi.
i tak mimo wszystkich tych niby nieprzyjemności to deklaruję uczestnictwo oczywiście - o ile wciąż mogę ;P _________________ no Luke, i'm your father ! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ania

|
Wysłany: Pon Gru 29, 2008 00:14 Temat postu: |
|
|
Weź, nie możesz. Nikt, kto nie wygląda na szalonego fana KSU, NIE MOZE iść xD _________________ "A jak zobaczysz Wrocław, to zapomnisz o studiowaniu w jakimkolwiek innym mieście" ^^' |
|
| Powrót do góry |
|
 |
wojtek

|
Wysłany: Pon Gru 29, 2008 16:08 Temat postu: |
|
|
| ania napisał: | | Weź, nie możesz. Nikt, kto nie wygląda na szalonego fana KSU, NIE MOZE iść xD |
POPIERAM
na dodę sobie idź  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
gimlos

|
Wysłany: Pon Gru 29, 2008 18:14 Temat postu: |
|
|
| harehare napisał: | | deklaruję uczestnictwo oczywiście - o ile wciąż mogę ;P | Nie dało się od tego zacząć : d? Siur  _________________ Kuba : d
Absurd |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Gru 29, 2008 18:14 Temat postu: |
|
|
|
|