| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
administrator rektor

|
Wysłany: Sro Paź 08, 2008 16:37 Temat postu: działy |
|
|
| tutaj możecie podawać propozycje działów, które waszym zdaniem powinny się znaleźć na forum |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Paź 08, 2008 16:37 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madzix

|
Wysłany: Sro Paź 08, 2008 19:46 Temat postu: |
|
|
No to ja zacznę ;P Według mnie byłoby o wiele łatwiej gdyby powstały działy odpowiadające przedmiotom, które mamy na roku. Będzie to dla nas duże ułatwienie (odpowiednie miejsca na terminy egzaminów, zaliczeń, informacji dotyczących danego przedmiotu, wrzucenie ewentualnych tematów do referatu czy coś w tym stylu). Gdy któryś z wykładowców da nam jakieś materiały na ksero (np. lektury, sylabusy), to osoba, która je weźmie niech powiadomi o tym innych na forum, wszystko zeskanuje i wrzuci na pocztę naszego roku. Tam nic nie zginie, a dostęp bedą mieć do tego wszyscy. Zero kłótni, zero kłopotów. Amen
Ps. A może też osobny dział "Integracja" (imprezy, spotkania itp.)? _________________ 'Say it... Out loud!' |
|
| Powrót do góry |
|
 |
administrator rektor

|
Wysłany: Sro Paź 08, 2008 20:59 Temat postu: |
|
|
integrację zaraz wrzucę do rozrywki, a co do przedmiotów to poszukam uczynnej osoby która porobi nowe tematy do działu przedmioty, albo jeśli taka się nie znajdzie to sam się tym zajmę w wolnym czasie _________________ naruszanie niepisanego regulaminu zabronione pod karą publicznej chłosty ]:-> |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madzix

|
Wysłany: Sro Paź 08, 2008 21:03 Temat postu: |
|
|
Bóg zapłać  _________________ 'Say it... Out loud!' |
|
| Powrót do góry |
|
 |
wojtek

|
Wysłany: Sro Paź 08, 2008 21:11 Temat postu: |
|
|
ty mi tu Boga w to nie mieszaj tylko weź się za robienie tematów  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madzix

|
Wysłany: Sro Paź 08, 2008 21:25 Temat postu: |
|
|
Nie no, wiedziałam że tak będzie. Ale ja widzę, że bardzo dobrze sobie tu radzisz, więc nie będę przeszkadzać  _________________ 'Say it... Out loud!' |
|
| Powrót do góry |
|
 |
wojtek

|
Wysłany: Sro Paź 08, 2008 21:58 Temat postu: |
|
|
typowa kobieta tylko plotkować a jak trzeba przybić gwóźdź albo odkręcić słoik to woła męża  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madzix

|
Wysłany: Sro Paź 08, 2008 22:09 Temat postu: |
|
|
No i pudło! U mnie zawsze we Wrocku było tak, że to akurat ja przybijałam gwoździe, naprawiałam krany i odkręcałam słoiki  _________________ 'Say it... Out loud!' |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Fulu

|
Wysłany: Wto Paź 14, 2008 09:56 Temat postu: |
|
|
może zamienimy dział Grupy na Specjalności? bo w grupach i tak nic nie piszemy, a w specjalnościach może będziemy tematy typu ,,czemu wybrałeś PR" czy coś podobnego  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Paź 14, 2008 09:56 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |